Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2015 12:41 - Danang Frangipani Boutique Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 345 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 06:56


 Удобно поставя само на 5 километра от международното летище Da Nang, в хотела е и на 2 км от Han Market и на 1,3 километра от популярния My Ке бряг. Живописни планини мрамора е 7,7 километра. Обхващайки смесица от традиционен декор с модерни удобства, всички стаи са напълно климатизирани и снабдени с уреди за чай / кафе, минибар и кабелна телевизия. Danang Frangipani Boutique Hotel е малък луксозен хотел на брега на красивия плаж на град Дананг в централата на Виетнам. Frangipani Boutique Hotel се намира в Danang само на 200 метра от Фам Ван Донг Public Beach. Този елегантен хотел посреща гостите си със закрит басейн, стилно обзаведени стаи и безплатен достъп до интернет.

Premium тоалетни принадлежности и сешоар са включени в приложените баните. Гостите, отседнали в Frangipani Boutique Hotel могат да ползват велосипеди / коли под наем и пране / гладене услуги. Маршрутни услуги и летищни трансфери могат да бъдат организирани срещу допълнително заплащане. Frangipani Boutique Hotel е най-доброто стандартно настаняване с намаления за хотели-в-Виетнам. Резервация онлайн и да получите специални промоции: Незабавно потвърждение & хотелски мнения за вашата ваканция. Frangipani Boutique Hotel Da Nang осигурява най-резултатен място за вас да си вземе почивка от натоварения си ден. Определете 2км от вълнението на града, този 3-звезден хотел с отлично местоположение и осигурява достъп до най-големите забележителности на града. С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. Frangipani Boutique Hotel Da Nang отличното обслужване и всички удобства за приятен престой. Докато подало в този чудесен хотел, гостите могат да се насладят на безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, Wi-Fi връзка в общите части, паркинг, румсървиз. Frangipani Boutique Hotel Da Nang е дом на 12 спални. Всички те са обзаведени с вкус и много дори да осигурят такива удобства като достъп до интернет - безжично, частен басейн, достъп до интернет - безжичен (безплатен), стаи за непушачи, климатик. Хотелът предлага прекрасни развлекателни съоръжения, такива като закрит басейн, гмуркане, риболов, солариум, за да направи престоя ви незабравим.

Frangipani Boutique Hotel Da Nang е добър избор за всички посетители на Da Nang, защото предлага спокойствие и безпроблемен престой. Удобно поставя само на 5 километра от международното летище Da Nang, в хотела е и на 2 км от Han Market и на 1,3 километра от популярния My Ке бряг. Живописни планини мрамора е 7,7 километра. Обхващайки смесица от традиционен декор с модерни удобства, всички стаи са напълно климатизирани и снабдени с уреди за чай / кафе, минибар и кабелна телевизия. Premium тоалетни принадлежности и сешоар са включени в приложените баните. Гостите, отседнали в Frangipani Boutique Hotel могат да ползват велосипеди / коли под наем и пране / гладене услуги. Маршрутни услуги и летищни трансфери могат да бъдат организирани срещу допълнително заплащане. Автентични виетнамски ястия се предлагат в ресторанта на място. За алтернативните възможности за хранене, рум-сървиз..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   frangipani boutique hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193282
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930