Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2015 12:07 - Danang Truong Son Tung 2 Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 235 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 06:50


 На 5 км от жп гара Da Nang. Truong Son Tung Hotel 2 предлага велосипеди под наем и кола с доплащане. Стаите са оборудвани с климатик, кабелна телевизия телевизор с плосък екран, минибар и кът за сядане. Всички стаи разполагат със самостоятелна баня с безплатни тоалетни принадлежности.

С мотото "даде на посетителите усещане за комфорт като завръщане у дома на собствения си обичан" TST 1 хотел е удобно разположен в близост до плажове Phuoc, летище Da Nang 10 минути с такси, построена включва 12 етажа с 62 стаи. Бюфет-ресторант с морска етаж 12 несъмнено ще донесе едно докосване на поезията на задните си части, докато се наслаждавате на централните специалитети, пресни морски дарове задушени danThang 7 2013, TST 2 официално пусната в експлоатация допринесе за дейностите по подобряване и разнообразяване на услугите Tung Truong Son хотел. 
Danang Truong Son Tung 2 Hotel предлага елегантни стаи красив плаж на Pham Van Dong Da Nang City само на няколко крачки. Хотелът включва ресторант на място, бюро за туристически обиколки, спа център и уелнес с безплатен Wi-Fi. Хотели по начини, Международно летище Дананг е на 5 километра и 3. Хотелът е на 10 етажа с 77 стаи, разположени точно срещу ТКО 1. С две големи зали, оборудвани с озвучителна система, модерно осветление, професионална, системи хотел се гордее с TST е един от върха тризвезден хотел First настаняване на близо 500 гости, отговарят на нуждите на туризъм, отдих, свободно време, вашата конференция. Предназначена е за бизнес пътувания, така и за почиващи, Truong Son Tung Da Nang II Hotel е разположен на идеално място в My Ке бряг; един от най-популярните райони на града. Просто вълнението от центъра на града на около 15 км. Избор на атракции и забележителности в района само на няколко крачки от хотел в близост до My Ке Beach, Dragon Bridge, South River Bridge на. Предлагайки на гостите добрите услуги и широка гама от удобства модерни, Truong Son Tung Hotel Da Nang II се ангажира да гарантира, че вашият престой е възможно най-комфортно.

Гостите на хотела могат да се насладят функции на място като велосипеди под наем, семейна стая, пералня, асансьор, румсървиз. Изживейте съоръжения висококачествени отпуснати по време ви спаси. Някои от стаите са оборудвани с телевизор, душ, безжичен интернет достъп (безплатен), телевизор с кабелна телевизия, телефон, за да Ви помогнат да релаксирате след дългия ден. Хотелът разполага с множество уникални възможности за отдих, като например спа, масаж, сауна, парна баня. С идеално местоположение и несравними удобства, Truong Son Tung Hotel Da Nang II хитове на място в много отношения. Truong Son Tung 2 Hotel предлага елегантни помещения за настаняване само на няколко крачки от красивия Pham Ван Донг обществен плаж в Da Nang. Хотелът разполага с ресторант на място, бюро за туристически обиколки, спа и уелнес център и предлага безплатен Wi-Fi. Хотелът се намира на около 5 км от международното летище Da Nang и на 3,5 километра от жп гара Da Nang.

Truong Son Tung Hotel 2 предоставя услуги на автомобили и велосипеди под наем срещу допълнително заплащане. Стаите са напълно климатизирани и оборудвани с плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия, минибар и кът за сядане. Всички стаи разполагат със самостоятелна баня, оборудвана с безплатни тоалетни принадлежности. Гостите могат да се отпуснат с масаж или да се възползват от бизнес центъра. Сауна съоръжения също са на разположение. Ресторантът в хотела предлага селекция от виетнамски специалитети..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   truong son tung 2 hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193178
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930