Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2015 11:25 - Danang Jimmy Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 341 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 07:02


 Хотелът се намира на първия Jimmy идеалното място, е близка до My плаж Ке е бял пясък простира невероятно - е обявен за един от шестте най-красивите плажове на планетата. Тук посетителите могат да наблюдават или да се разходят по плажа с интересно чувство, когато се потапя в блясъка на изгрева и залеза тихо в една област на боя Frangipani изящни изкуства предлага безплатен паркинг и международното летище Da Nang и жп гара Da Nang 10 минути с кола , Историческият град Хой Ан е на 30 километра. Modern мебели и големи прозорци са включени във всички стаи в Frangipani. Всеки добре екипиран стая разполага с минибар, кът за сядане и вана. Сешоар, чехли и лична хигиена също са на разположение на гостите. Danang Jimmy Hotel е една очарователна туристическа дестинация не трябва да се пропуска в пътуване на пътника.

Моля изберете междинно кацане хотел Джими да се насладите напълно на моменти на забавление с голямо спокойствие, незабравими спомени! Jimmy Hotel, с 9 етажа с 40 стаи и апартаменти с ресторант и бар са оборудвани с модерни удобства, уютен интериор, луксозни, елегантни, със системите за напреднали комуникации и отговарят на всички нужди за туристите. Гостите могат да се насладят на разнообразие от местни ястия и Западна ресторант. Комплексът предлага изхранване в стаята при поискване. Персоналът на 24-часовата рецепция може да организира автомобили под наем и да резервира билети за гости. Еднодневни екскурзии и пътувания могат да бъдат организирани от туристическото бюро. Jimmy Hotel се намира на една идеална локация в непосредствена близост до плаж Ке с бели пясъчни ивици невероятни - е обявен за един от шестте най-красивите плажове на планетата. Jimmy Hotel 9 истории за 40 стаи и апартаменти са напълно оборудвани с модерни удобства.

Уютни интериор, луксозни и ресторантьорски услуги, масаж, конферентни зали, летищни трансфери и т.н.,. Comfort всяка включително международния телефон, кабелна телевизия, интернет, климатици, хладилници, масажна вана, сешоар, сейф и др,. За да направите резервация в Jimmy Hotel, моля, въведете данните си в онлайн формуляра и ни го изпратете. Тя ще ви отведе само на 10 минути от летище, жп гара и пристанище в нашия хотел. Jimmy Hotel е разположен в идеалния земя, която е близка до My Ке бряг - дълъг плаж с бял пясък - една от най-шесто-красивите плажове в тази планета. Посетителите могат да видят на плажа или да се разхождате по плажа с вълнуващи чувства преди зората на славата и залеза на мълчанието в естествен декор..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   jimmy hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193281
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930