Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2015 11:24 - Danang Luxury Villas Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 321 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 07:02


 Той идва с трапезария и кухня, предлагащ печка и прибори за готвене. Самостоятелните бани са оборудвани със сешоар и душ съоръжението. В Luxury Villas Danang, гостите могат да получат достъп до тенис корт и сауна съоръжението срещу доплащане. Пране, гладене и масажни услуги се предоставят при поискване. Гостите могат да се насладят на релаксираща време на слънчевата тераса или балкон на вилата с изглед към морето. Разположен на брега на Da Nang Beach, Danang Luxury Villas Hotel разполага с открит басейн и предлага просторна вила с кухня и балкон. Безплатен паркинг е осигурен и безплатен Wi-Fi достъп е на разположение в целия луксозни вили.

Отличаващ се с частен басейн, този модерен вила е обзаведена с плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия, минибар и голяма площ диван за сядане. Вътрешният White капачки Beach Club & Bistro предлага прекрасен менюто от свежи и леки избор на храна, придружено със зашеметяваща гледка към басейна и морето. Храна и напитки могат да бъдат показвани и в личния живот на вила за гости. Luxury Villas Дананг се намира на 15 минути път с кола до Linh Унг Pagoda, Han River пазар и река Хан Bridge. Международното летище Da Nang е на 20 минути път с кола. В Luxury Villas Danang прави всичко възможно гостите да се почувстват удобно. За да направите това, хотелът предоставя най-добрите услуги и удобства. Докато настаняване в този чудесен хотел, гостите могат да се насладят на безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, експресно настаняване / напускане, съхранение на багаж. Стандартът на хотела е съобразен с най-високите изисквания за комфорт и удобство.

В някои от стаите, гостите могат да намерят достъп до интернет - безжично, частен басейн, достъп до интернет - безжичен (безплатен), стаи за непушачи, климатик. Хотелът разполага с множество уникални възможности за отдих, като например открит басейн, градина. Когато търсите удобно и комфортно място за настаняване в Da Nang, направи Luxury Villas Danang вашия дом далеч от дома. Разположен на брега на Da Nang Beach, Luxury Villas Danang разполага с открит басейн и предлага просторна вила с кухня и балкон. Безплатен паркинг е осигурен и безплатен Wi-Fi достъп е на разположение в целия хотел. Отличаващ се с частен басейн, този модерен вила е обзаведена с плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия, минибар и голяма площ диван за сядане. Той идва с трапезария и кухня, предлагащ печка и прибори за готвене. Самостоятелните бани са оборудвани със сешоар и душ съоръжението..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   luxury villas,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193098
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930