Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2015 11:14 - Danang Muong Thanh Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 441 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 06:59


 Стаите в Muong Thanh Da Nang Hotel са елегантно обзаведени и са оборудвани с безплатна бутилирана вода. Те са оборудвани с голям LCD телевизор със сателитна телевизия, минибар и климатик. Някои стаи разполагат с хидромасажна вана. Хотелът се намира в рамките на 900 метра на Bien Dong Park и само на 5 минути с кола от Cham Museum. Зрелищна Мрамор планина са на 7 минути с кола, а Хой Ан Античен град е на 25 минути път с кола от хотела. Има караоке съоръжения на 26-ия етаж. Освен това, гостите могат да релаксират с терапия за тяло глезотии в спа центъра. Danang Muong Thanh Hotel се намира на 5 минути път с кола от международното летище Da Nang и на 1,5 километра от My Ке Beach. Тя осигурява красиви, 4-звездно настаняване, 6 заведения за хранене, закрит плувен басейн и спа център за една пълноценна почивка.

Удобства в обекта се предоставят безплатно за гостите на хотела. Ако това, което търсите е удобно разположен хотел в Да Нанг, не се колебайте Muong Thanh Da Nang Hotel. Хотелът се намира на три километра от центъра на града, и то обикновено отнема около 10 минути, за да стигнете до летището. За тези от вас, които искат да се подвизава на Хан Local Market, Chicken Църква, и река Хан Swing Bridge са само някои от най-достъпни за посетители ще харесат. Съоръженията и услугите предлагани на всички съществени приятен престой Muong Thanh Da Nang Hotel. Гостите на хотела могат да ползват една зона за пушачи, Wi-Fi връзка в общите части, бизнес център, рум сервиз, пране и / химическо чистене. Гостите могат да избират от 378 стаи, в които се усеща атмосферата на общия мир и хармония.

Хотелските съоръжения за отдих, които включват спа, сауна, закрит басейн, масажи и фитнес център, са предназначени за бягство от ежедневието и релаксация. Muong Thanh Da Nang Hotel е идеално място за туристи, търсещи чар, комфорт и удобство в Da Nang престой. 4-звездният Muong Thanh Da Nang Хотелът принадлежи към най-голямата хотелска верига в Виетнам, разположен на Нго Quyen улица на източния бряг на река Хан, между 2-известните мостове като: Han River Bridge & Dragon Bridge и лице в Източно море, е най-известният Азия. С общо 370 стаи и приказни 8 луксозни апартамента, Muong Thanh Da Nang ще бъдете сигурни, за да донесе на гостите най-удобния момент за претенциозните бизнес или отдих туристи в град Дананг. Muong Thanh Da Nang Hotel е чудесен избор за настаняване при посещение Da Nang.

Със своето разположение само на 6.5 km от центъра на града и 17.4 km от летището, този 4-звезден хотел привлича многобройни туристи всяка година. С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. Muong Thanh Da Nang Hotel също така предлага много съоръжения за обогатяване на Вашия престой в Да Нанг. Гостите на хотела могат да ползват екскурзии, ресторант, портиер, румсървиз, нощен клуб. Всички стаи се отличават с грижливо замислени удобства, което гарантира неповторимо усещане за комфорт. The Muong Thanh Da Nang Хотелът предлага прекрасни развлекателни съоръжения, такива като спа, масаж, закрит басейн, фитнес център, сауна, които ще направят престоя ви незабравим..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   muong thanh hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193222
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930