Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2015 12:04 - Danang Iris Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 237 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 08:33


 Известният Marble е на около 15 минути път с кола. С изглед към града, климатизирани стаи са оборудвани с дървени подове, телевизор с плосък екран, минибар и кът за сядане. Самостоятелна баня със сешоар, чехли, душ и лични вещи хигиена безплатни. Закрит ресторант сервира ежедневно меню за закуска и предлага ястия и международна Виетнам. Рум сервиз също е на разположение. Danang Iris Hotel Danang разполага с 24-часова рецепция, за да съдейства на гостите с услуги за съхранение на багаж, обмяна на валута и перални. Гостите могат да наемат автомобил / под наем за да разгледат района, докато туристическо бюро може да помогне при организирането на туристически пътувания и пътувания.

Хотели от международното летище Da Nang и само на 2 км от историческия град Хой Ан, част от световното културно наследство на ЮНЕСКО, на 30 км. Iris Hotel Danang е перфектният избор. Вълнуващият център на града е само на 1.00 Km далеч. Този модерен хотел се намира в непосредствена близост до популярни забележителности на града като например Храм Као Дай, Ши Ланг стадион, Болница C. В Iris Hotel Danang прави всичко възможно гостите да се почувстват удобно. За да направите това, хотелът предоставя най-добрите услуги и удобства. За да назовем само няколко от съоръженията на хотела, има безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часов рум сервиз, Wi-Fi връзка в общите части, румсървиз, семейна стая. Всички стаи се отличават с грижливо замислени удобства, което гарантира неповторимо усещане за комфорт.

Освен това, от множество предложения за хотела можете да се много да се направи по време на престоя Ви. Iris Hotel Danang е идеално място за качествено настаняване в Da Nang си. Само на 2 километра от международното летище Дананг, на 2 км от плажа. С удобно място, че може да погледне назад към река Хан и река Хан блестящо поетичен Peninsula Son Tra и Ngu Hanh Син, много повече ще имате, но за миг да се отпуснете в един от плажовете на най-красивата планета. Хотел Iris еквивалент звезден хотел стандарт 3 с 35 стаи е проектиран в модерен стил, луксозен микс от Азия и Европа, всички стаи са с мокет и дървена луксозна Мебели за хотели страница мебели е полиран до съвършенство, красива и уютна.

Заедно с екип от обучени специалисти, ние вярваме, че ще наистина доволни стил обслужване затварят, приятелски дава моменти на комфорт като вашия дом. Iris Hotel Danang е идеално разположен в Център на град / летище; една от най-посещаваните части на града. Определете 1км от вълнението на града, този 3-звезден хотел с отлично местоположение и осигурява достъп до най-големите забележителности на града. За градски забележителности и атракции. Iris Hotel Danang предлага безупречно обслужване и необходимите удобства, за приятен престой.

Гостите на хотела могат да се насладят на място разполага като 24-часово обслужване по стаите пране / химическо чистене, портиер,, зала за пушачи, Wi-Fi връзка в общите части. Гостите могат да избират от 35 стаи, в които се усеща атмосферата на общия мир и хармония. Освен това, от множество предложения за хотела можете да се много да се направи по време на престоя Ви.


Тагове:   Vietnam,   da nang,   iris hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193263
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930