Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2015 06:33 - Danang Tu Son 2 Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 210 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 08:33


 С плочки или дървени подови настилки, климатизирани стаи са оборудвани с телевизор с плосък екран и кафе / чай безплатно. Апартаментите разполагат с отделна всекидневна. В самостоятелните бани са оборудвани с душ или вана. Как Tu Son 2 Hotel 2 км от река Хан Bridge Quay, Индокитай Ривърсайд Тауърс кула и Хан пазар. Хотелът се намира на 5 км от Marble Mountain и жп гара Da Nang 2 km. Международното летище Da Nang е на 15 минути път с кола. Danang Tu Son 2 Hotel предлага красиво обзаведени стаи с изглед към Da Nang и My Ке Beach или Son Tra Mountain. Wi-Fi интернет в общите части на хотела. В ресторанта на място, където храната обслужване и международно Виетнам, както и осигуряване на по-часово обслужване по стаите трапезария. Гостите могат да ползват безплатен паркинг на място. Tu Son 2 Hotel Danang е идеалното място, от което можете да този оживен град. Хотелът не е далеч от центъра на града: само 1.00 км, и то обикновено отнема около 10 минути, за да стигнете до летището. Също така в близост до са My Ке бряг, река Хан Swing Bridge, Индокитай Ривърсайд Тауърс.

Предлагането на гостите на хотела добрите услуги и широка гама от удобства, Tu Son 2 Hotel Danang се ангажира да гарантира, че вашият престой е възможно най-комфортно. Докато настаняване в този чудесен хотел, гостите могат да се насладят на безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, експресно настаняване / напускане, съхранение на багаж. Tu Son 2 Hotel Danang е дом на 91 спални. Всички те са обзаведени с вкус и много дори да осигурят такива удобства като достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжичен, климатик, мини бар, сешоар. Гореща вана на хотела, частен плаж, сауна, спа, масаж са идеално място за релакс и отмора след напрегнат ден. От прозорците на Tu Son II Hotel, посетителите ще имате прекрасен изглед към оживения град Дананг, цялата красота на Son Tra полуостров и плаж My Ке изложени като полукръгла форма. В далечината, на върха на долината, има Linh Унг Pogoda със статуята на Бодхисатва Куан Ин заставане шейсет и седем метра висока, една от най-впечатляващите статуи от Югоизточна Азия .... През нощта, посетителите ще се види красотата на този приказен град с хиляди пенливи lamplights на Туан Phuoc и Song Хан въртящите мостове ....

Tu Son II Hotel се намира само на 10 минути от международното летище Da Nang. От тук е лесно да посетите всички основни области на Da Nang, Co Tram Center, Хой Ан Old Street, Ngu Hanh Син и Ba Na, Бог Mountain, който е само на 30 минути с автобус. Tu Son 2 Hotel разполага с 91 стаи, проектирани от архитектурата изграждането на съвременни съоръжения уютен интериор лукс в повечето видове. Включително 60 стаи супериор, 23 делукс стаи и 8 апартамента на семейството ... Създадени за бизнес и отдих туристи, Tu Son 2 Hotel Danang е идеално разположен в My Ке бряг, един от най-популярните части на града. Вълнуващият център на града е само на 4 км. Предлагането на гостите на хотела добрите услуги и широка гама от удобства, Tu Son 2 Hotel Danang се ангажира да гарантира, че вашият престой е възможно най-комфортно. Пералня / Ресторант, бизнес център, пералня, Wi-Fi връзка в общите части, зала за пушачи някои от съоръженията, които отличават Tu Son 2 Hotel Danang от останалите хотели в града са само..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   tu son 2 hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193312
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930