Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2015 11:29 - Danang Starlet Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 174 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 10:07


 Особено, че Linh Унг Pagoda, храмовите статуи, най-голям отрицателен Виетнам. Starlet Hotel Danang е идеалното място, от което можете да този оживен град. Оттук гостите имат лесен достъп до всичко, което този оживен град може да предложи. Не по-малко е изключителна в хотела и лесен достъп до безбройните забележителности на града като Бак My An Beach, My Ке Beach, Dragon Bridge. В Starlet Hotel Danang, отличното обслужване и широка гама удобства допринасят за Вашия незабравим престой.

Подбор на съоръжения от най-висока класа като безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, експресно настаняване / напускане, съхранение на багаж могат да се насладят в хотела. Стъпка в една от 45 уютни стаи и избяга от стреса на деня с широка гама от удобства като достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, стаи за непушачи, климатик, балкон / тераса, която може да бъде намерена в някои от стаите. 
Danang Starlet Hotel не само притежава идеално пространство, но също така разполага с 43 луксозни стаи, съоръжения и 3 апартамента в хотел 3 звезди. Стаите са с изглед към морето прозорец, панорамна красива Danang Bay. Стоейки в хотелската стая Starlet Ще видите панорамата на полуострова Son Tra. Климатизирани и непушачи стаи предлагат град или изглед към морето. Всяка стая разполага с плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия, бюро и кът за сядане с. Безплатни тоалетни принадлежности в самостоятелната баня. Река Хан е на 3 километра от Starlet Hotel Danang, което се намира на 10 минути път с автомобил от международно летище Da Nang. Други атракции, включително Хан Market и планини от мрамор са на 4 километра.

Компютри във фоайето са безплатни за ползване от гостите. 24-часова рецепция на хотела предлага съоръжения за съхранение на багаж и автомобили под наем. Само на 1 км от центъра на града, стратегическото местоположение на Hotel Starlet гарантира на гостите могат бързо и лесно да достигнат до много местни атракции. С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. В Starlet Hotel Da Nang, прави всичко възможно гостите да се почувстват удобно. The Starlet Дананг разполага 45 стилно обзаведени стаи за гости, всяка включително климатик, телевизор, мини бар, сешоар, достъп до безжичен интернет. Освен това, от множество предложения за луксозни хотела гарантира имате много да се направи по време на престоя Ви..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   starlet hotel da nang,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193305
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930