Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2015 12:00 - Danang Hoa Binh Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 172 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 09:06


 Международното летище Da Nang е на 5 минути път с кола. Климатизирани стаи разполагат с телевизор с плосък екран и кът за сядане. A личен сейф и минибар са включени. Самостоятелната баня разполага с вана или душ и сешоар. Изцяло ден Хоа Бин ресторант сервира местни виетнамски изкушения наред международни и има както менюто и опциите на шведска маса. Рум сервиз е на разположение. Хоа Бин Hotel Danang се радва на командващ позиция в разглеждане на забележителности, плажове, ресторанти център на Da Nang. Danang Hoa Binh Hotel предлага настаняване с изглед към града или морето. Той разполага с голям ресторант, сауна и безплатен Wi-Fi достъп. Хотелът се намира на 5 минути път с кола от жп гара Da Nang и на 30 минути път с кола от Marble Mountain, река Хан и Хан Market. Центърът на града е само на 1.0 Km, а до летището се стига за около 8 минути. Добре kempt среда и близостта му до Le Дуан Street, Болница С, Con Local Market дам на този хотел особен чар.

Предлагането на гостите на хотела добрите услуги и широка гама от удобства, Hotel Danang Хоа Бин се ангажира да гарантира, че вашият престой е възможно най-комфортно. Някои от съоръженията, които отличават Hotel Danang Хоа Бин от останалите хотели в града Бар, 24-часов рум сервиз, зала за пушачи, бизнес център, Wi-Fi връзка в общите части са само. Гостите могат да избират от 47 стаи, в които се усеща атмосферата на общия мир и хармония. Независимо дали сте фен на фитнеса или просто търсите начин да отпочинете след уморителен работен ден, в хотела ще намерите най-висококачествените съоръжения, такива като сауна, спа, масаж.

Peace Hotel - хотелът е елегантен и спокоен, в сърцето на Дананг City, включително 12 големи етажа, вентилирани с 50 добре обзаведени стаи за гости, луксозни съоръжения са съчетани хармонично изглежда красива азиатска и западната модерност. Намира се на 485 Nguyen Thanh Tat - Da Nang, това е един от най-широк път, дълъг и най-красивия град Дананг. Peace Hotel е идеалното място за почивка и просто удобно за вас и вашия партньор в командировка или маршрут на пътуване за Central - Виетнам. Хоа Бин е мирна, елегантен 3-звезден хотел в центъра на град Дананг.

Тя се състои от 12 просторни етажа с 50 стаи, които съчетават стандарти красива азиатска и модерна европейска facilities.Hoa Binh Hotel се намира на 485 Nguyen Thanh Tat ул., Град Дананг. Това е една от най-красивите и най-дългата, най-големият автомобилен от град Дананг. Приятно място по брега на морето, където можете да се насладите на възгледите на Son Tra полуостров, Hai Van мине, Туан Phuoc мост и океан. Той е приятен престой в Хоа Бин Hotel с просторни помещения за настаняване, а също така е идеално място да се спре и да остане над по време на вашата ваканция или бизнес пътуване до Централна Виетнам. Освен удобното местоположение, Хоа Бин има помещението съчетава модерни азиатски и европейски съоръжения, модерни съоръжения разполага с просторни стаи, елегантни и удобни мебели, плюс луксозни бани, баня с всички съвременни удобства на международните стандарти за хотел..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   hoa binh hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193297
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930