Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2015 11:56 - Danang Song Thu Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 215 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 08:53


 Съоръженията и услугите предлагани на всички съществени приятен престой Song Thu Hotel. Докато подало в този чудесен хотел, гостите могат да се насладят на Wi-Fi в асансьор рум сервиз,, трансфер летище, магазини общите части,. Гостите могат да избират от 56 стаи, в които се усеща атмосферата на общия мир и хармония.

Освен това, от множество предложения за хотела можете да се много да се направи по време на престоя Ви. Открийте интригуващата комбинация от едно професионално обслужване и широка гама от функции в Song Thu Hotel. 
Danang Song Thu Hotel е популярна пикап на пътуващите бизнес и отдих. Оттук гостите имат лесен достъп до всичко, което този оживен град може да предложи. Посетителите на хотела могат да се насладят на турнета най-известните забележителности на града: River Хан Swing Bridge, Индокитай Ривърсайд Тауърс, Дана турс. Song Thu Hotel се намира на 5 минути пеша от река Хан в Дананг. Той разполага с 24-часов бар, безплатен паркинг наблизо и просторни стаи с телевизор с плосък екран, монтиран на стената.

Стилният ресторант The Lion City предлага традиционни виетнамски и сингапурски специалитети, както и западни ястия. Той е отворен от 7 сутринта до 21 вечерта. Song Thu предлага и магазин за кафе. Климатизираните стаи са с класически стил, и включват кабелни канали и минибар. Някои от тях имат ниска масичка с кресла и големи прозорци с изглед Дананг или реката. Song Thu Hotel се радва на командващ позиция в бизнес, разглеждане на забележителности, нощен живот център на Дананг.

Вълнуващият център на града е само на 2 км. Song Thu Hotel Da Nang има впечатляваща viewsof града и е признат за един 3-звезден хотел с международния стандарт професионален персонал, луксозни мебели и перфектно обслужване. Тя включва 56 стаи напълно обзаведени с модерна техника. Song Thu стая предлага е съобразен с най-високите изисквания за удобство и комфорт, всекидневник, машина за кафе / чай, безжичен интернет достъп, душ, безплатна минерална вода във всяка стая. С идеално местоположение и несравними удобства, хотелът хитове на място в много отношения. Song Thu Hotel Da Nang е най-добрият бутиков хотел със сконтови лихвени проценти.


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   song thu hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193305
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930