Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2015 11:29 - Danang Minh Toan Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 338 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 02.07.2019 06:35


image
My Ке Beach е на 10 километра. Климатизирани стаи разполагат с дървени подове, плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия, минибар и кът за сядане. В самостоятелните бани с тоалетни принадлежности и сешоар безплатно. Гостите могат да се насладят на масажни процедури, използвайки традиционно или бизнес център, а на 24-часовата рецепция може да съдейства на гостите с автомобили под наем и обслужване по стаите. Е предвидено и транспорт до летище, за допълнителна такса. Разположен в центъра на Дананг река Хан Bridge и само на 5 минути път с кола от река Хан и Мин Тоан хотел предлага добре обзаведени стаи с Wi-Fi. Той също така разполага с ресторант. 
Danang Minh Toan Hotel се намира на удобно място от международно летище Da Nang е на 15 минути път с кола и е в рамките на 15 минути с кола от Marble Mountain, където посетителите могат да се насладят на прекрасна панорамна гледка. Удобно разположен в река Хан, Minh Тоан Hotel е идеалното място, от което можете екскурзии в Da Nang. Хотелът не е далеч от центъра на града: 2 км, и то обикновено отнема около 10 минути, за да стигнете до летището.

Този модерен хотел се намира в непосредствена близост до популярни забележителности на града като например Пивоварна Tulip, Ho Chi Minh Museum, Pho Da Nang Pagoda. В Minh Тоан Hotel, отличното обслужване и широка гама удобства допринасят за Вашия незабравим престой. Хотелът предлага безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, съхранение на багаж, Wi-Fi връзка в общите части, за да гарантира на своите гости най-голям комфорт. Насладете се на висококачествени удобства по време на престоя си тук. Някои стаи включват достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, събуждане, климатик, мини бар, при условие да помогне на гостите да релаксирате след дългия ден. През деня можете да се насладите на отпускащата атмосфера на хидромасажната вана, масаж. Когато търсите удобно и комфортно място за настаняване в Da Nang, направи Minh Тоан Hotel вашия дом далеч от дома. Minh Тоан Hotel предоставят многообразни услуги и модерни съоръжения, за да се уверите, е необходимо да въведете припадък и работа, когато гост е повод да дойде Да Нанг.

The Minh Тоан хотел намерите в тиха релативистичната и проветриво място. Отнема гости кола само за 5 минути, за да се премине от летището Da Nang на бутиков хотел. Стойка за таван на хотела, гостите могат да се гледат покритие почти града пейзаж с ефервесцентни живо ритъм, но и много спокойно. В далечината, гости е осезаемо да Han River поетично или Ngu Hanh Son величествена. Minh Тоан хотел има 63 стаи с услуги fullnessand комфорт. Щабовете на хотела са новосъзданата, специалистите образовани, назначава начин да служи внимателен, помисли и приветливост хладно се погрижи да направи гост удовлетворение. Елате в нашия обсег, гостите винаги ще се чувствате уютно и комфортно живеем в основната на скъпа къща притежавате..


източник: 

http://www.dulichso.com

 



Тагове:   Vietnam,   da nang,   minh toan hotel,


Гласувай:
1



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193310
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930